Saturday, 5 November 2011

Berabuk..fuhhhhh!!!...

wahhh rmai nye yg tgok blog aku...thank 4 walking at my blog...=)...sory dah xde entry bru sume yg ade entry lme2 je...dah xde mse nk tulis entry bru wlaupun duk umah jew..ag pon tenet sgt la lembab cam ciput bhahabi...biase tenet free...hehe...bru arini nk sapu sampah kt blog yg berabuk nie nk cuci yg mne patut bg bersih blik...hehe...adiossss

Tuesday, 13 September 2011

SEPTEMBER...spOiL!!!....

Huh...x ske sgt bln nie...byk sgt problem yg aku hadapi pd bln nie...tensen aku d buat nye...first prob : raya aku taun nie spOil sgt2 cOz "mamat sial 2 dtg beraya kt umah aku...aku dah la benci giler2 kt dye boley plak wat mke x malu dtg beraya kt umah aku...seyesly mmg potong mOod raya aku ngan my hubby...aku egtkn raya aku taun nie pling bermakne coz 1st aku beraya bersama2 my hubby tp spOil disbbkan mamat bongok 2....huh...2nd prob : ermmm aku dah nk final exam!!!!...arghhhh...tp naseb baek sume dah ciap...aku diberitahu aku akn final exam pd 20-23 september...tp td aku dpt information exam aku d tunda pd 3-5 oktober...ishhh ape cer nie aku dah beriya nk exam n x sabar nk abes blaja nie...otak aku pon dah bengkak nk trime ilmu...pas2 plak aku bru dpt tahu yg kolej aku belajar 2 dah songlap duit ktorang sebyk RM1000 wow byk 2...dgn duit 2 aku boley wat mcm2 tw...insyaAllah ktorg akn amek tndakan n tuntut duit 2 blik...3rd prob : DUIT!!!!...aku sgt memerlukan duit...nk mntk kt my parent kecian plak...byk bnde yg aku kne wat mggunakan duit pd bln nie...harap2 sgt loan aku msk secpt yg mgkin...plzzzz...huh...sO sad seyesly...=(

Saturday, 20 August 2011

shOping sakan


wahh mmg bez la ble dpt shOping klu bOley sume bnde nk bli...tgOk 2 cntik tgOk nie cantik...Arrgghhh nafsu je sume 2...lokasi pertama butik ape ntah la dekat jew ngan tmpt aku blaja kt situ aku bli bju rya kaler cOklat...saiz 36 tp still besO ag sO kne alter...hehe nk sme ngan hubby kte...lokasi kedua ipOh parade aku p ngan mmbe aku   nora abdullah..kt situ aku shOping kt guardian jew...lepas 2 lokasi ketiga greentOwn mall kt situ aku bli sua jeans jew...n last lokasi iaitu lokasi keempat stadium indera mulia...Eh shOping kt stadium pelik nye...haaaa kt stadium ade jualan gudang sume barang2 jenama mmg giler la aku tgOk...tetbe teringat kt hubby aku...ase nk bli sumtin tuk dye tp xtw nk bli ape tetbe tgok shOrtpants trus bli tnpa berfikir pnjang...haha...hOpe hubby aku ske la...2 pon dah abes rm350...x sabar tuk shOping raya tuk kli kedua...bakal menyusur...haha